top of page

Oud maar goud

Vanaf 2015 deed ik mijn ervaring op met meer dan veertig merken. Van grote tot kleine bedrijven. Van kortere opdrachten tot langdurige samenwerkingen. Van opdrachtgevers in de horecasector tot het bedrijfsleven. En van de cultuursector tot de media.

 

In acht jaar tijd verrichtte ik een breed palet aan marketingcommunicatie-opdrachten. 

Denk daarbij aan: social media beheer, de ontwikkeling van marketingstrategieën, public relations, grafische vormgeving, foto- en videografie, websiteontwikkeling, markt- en doelgroeponderzoek en conceptontwikkeling.

Samengevat: héél veel gave opdrachten, waarbij ik mijn kennis en kunde opbouwde.

Nieuwe start: Social Dude

Vanaf september 2023 start ik met: Social Dude. Daarbij richt ik me gefocust op één takenpakket: SOCIAL MEDIA BEHEER. Dát is waar ik het meest enthousiast van word en waarbij ik acht jaar kennis én creativiteit optimaal bundel.

 

Ik houd het graag relevant. Om die reden vind je de komende tijd op deze pagina die ‘nieuwe’ bedrijven, organisaties en merken waar ik vanaf september 2023 als Social Dude het social media beheer voor verricht.

 

Samenwerkingen uit het verleden en interessante voorbeeldcases deel ik op aanvraag.

 

En uiteraard licht ik archiefwerk graag persoonlijk uit, om vooruit te kijken naar een toekomstige samenwerking op social media gebied!

MIJN DIENSTEN

 • Ontwikkeling social media strategie
   

 • Social media beheer
   

 • Interactie opwekken
   

 • Groei realiseren
   

 • Contentcreatie (van tekst tot fotografie)
   

 • Quickscan (het signaleren van verbeterpunten van je socials)

SD9.jpg
bottom of page